Menu

Curatieve behandeling is gericht op het genezen van bepaalde tandvleesaandoeningen.

Gingivitis:

Gingivitis is een ontsteking van het tandvlees. De grootste oorzaak is tandplak. Bacteriën in de plak veroorzaken een ontsteking aan de tand van het tandvlees. Het tandvlees kan rood en gezwollen zijn en zal vaak bloeden bij tandenpoetsen. Een goede mondhygiëne is noodzakelijk om het tandvlees weer gezond te krijgen. Wij kunnen u hierbij advies geven.

Parodontitis:

Wanneer de tandvleesontsteking zich uitbreidt tot onder het tandvlees, wordt het onderliggende weefsel aangetast. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen kan verloren gaan. Deze ontsteking met afbraak van vezels en kaakbot, noemen we parodontitis. Hierbij is een uitgebreide behandeling noodzakelijk.

Eerste afspraak? Meld u hier online aan.

Heeft u een afspraak gemaakt? We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Nu aanmelden

Onze behandelingen

Wat kunt u verwachten

De mondhygiënist richt zich allereerst op het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen en het voorkomen van tandvleesaandoeningen.

Lees meer Tips voor uw gebit:

Uw mening telt!

Wij horen graag uw mening

Wij streven naar een hoog kwaliteitsniveau voor al onze werkzaamheden.
Als u een punt van kritiek heeft dan horen wij dat graag zodat we actie kunnen ondernemen.

Lees meer

In verband met het Coronavirus is Dusink en Wolken Mondhygiënisten voorlopig tot 28 april gesloten voor reguliere zorg. Bij spoedklachten adviseren wij u contact op te nemen met uw eigen tandarts.

Met alle patiënten, die een afspraak hebben staan in de periode tot 28 april, zal contact worden opgenomen via mail of brief om de afspraak te annuleren.

Dusink en Wolken Mondhygiënisten voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van u als patiënt en haar medewerkers. Om die reden volgen we de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet en overwegen we telkens welke maatregelen nodig zijn. We laten ons hierbij leiden door de adviezen van het RIVM.
Mochten er veranderingen zijn welke voor u als patiënt van belang zijn brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Meer informatie: allesoverhetgebit

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 10:00 uur.

Simone Wolken: 06-21504234
Evelien Dusink: 06-29400610